Lang genieten van buiten zijn met een tuinoverkapping

Met het wisselende weer in Nederland is het altijd maar afwachten hoe lang u van uw tuin kunt genieten. Zo is het altijd maar de vraag of dat gezellige etentje of borreltje buiten wel door kan gaan. Maar met een tuinoverkapping bent u van deze zorg af. Met een tuinoverkapping, of ook wel terrasoverkapping genoemd, kunt u extra lang genieten van het buiten zijn. Zo heeft u meer profijt van uw tuin en krijgt u al het goede van de buitenlucht mee. Want binnen zitten we immers genoeg.

De eigenschappen van onze tuinoverkappingen

De tuinoverkappingen in ons assortiment zijn van de merken Palazzo en Deponti. Beide merken zijn zeer stijlvol en worden in aluminium geleverd. Een tuinoverkapping van Deponti kan zelfs worden uitgebreid met zijwanden tot een glastuin kamer. Een Palazzo tuin overkapping is leverbaar in verschillende stijlen. Er zit ongetwijfeld iets tussen dat bij uw smaak past.

Welke service bieden wij?

Als u geïnteresseerd bent in een tuinoverkapping dan komen wij graag bij u thuis langs om de mogelijkheden met u door te nemen. Na overeenstemming ontwerpen we een tuin overkapping op maat. Deze komen wij dan vervolgens ook aanbouwen. Binnen vier weken is de tuinoverkapping bij u geplaatst. Wij vinden het belangrijk dat u lang van uw overkapping kunt genieten. Daarom onderhouden we graag persoonlijk contact met u en leveren wij overkappingen van hoge kwaliteit. U heeft tevens garantie van tenminste twee jaar.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op het nummer 085-8888149 of door ons een bericht te sturen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 uur en 21:00 uur te bereiken. Als u geïnteresseerd bent in zonwering van Kamminga, dan komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Zodra wij de afmetingen hebben, stellen wij een offerte voor u op.

Contact Ons

Neem gerust contact op via onderstaand formulier.