Bescherm uw huis met een elektrisch rolluiken

De Nederlandse zomers worden elk jaar warmer en warmer. Dat is ook te merken aan de opwarming van uw huis. Om het in uw huis aangenaam te houden, is een elektrisch rolluiken de duurzame oplossing hiervoor. Met een elektrisch rolluiken merkt u zeker het verschil op uw energierekening.

Welke voordelen heeft een elektrisch rolluiken?

Wilt u graag een elektrisch rolluiken kopen maar twijfelt u over de voordelen? Een elektrisch rolluiken is zon- en geluidswerend, isoleert uw huis en biedt extra bescherming met betrekking tot diefstal. Het schuim in een elektrisch rolluiken houdt het zonlicht tegen. Zo blijft de warmte buiten uw huis. Tijdens koude dagen wordt uw huis juist geïsoleerd. Daarnaast zorgt de combinatie van schuim en aluminium er ook nog eens voor dat de rolluiken geluidswerend zijn. Bovendien kunt u de rolluiken op afstand bedienen. Zo kunt u zelfs vanuit uw werk ervoor zorgen dat u thuiskomt in een afgekoeld huis.

Welke mogelijkheden zijn er?

Bij Kamminga Zonwering hebben wij elektrische rolluiken van de merken Heroal en Alutech. Deze zijn in alle mogelijke Ral-kleuren leverbaar. De standaardkleuren worden tegen een lagere prijs aangeboden. Middels een Somfy-motor wordt het rolluik bediend en via de Connexoon-applicatie kunt u de rolluiken op afstand bedienen. Wij komen graag langs om de exacte maten op te meten. Na meting is de levertijd zo’n vier weken, waarna de rolluiken binnen een dag geplaatst kunnen worden.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op het nummer 085-8888149 of door ons een bericht te sturen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 uur en 21:00 uur te bereiken. Als u geïnteresseerd bent in zonwering van Kamminga, dan komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Zodra wij de afmetingen hebben, stellen wij een offerte voor u op. 

Contact Ons

Neem gerust contact op via onderstaand formulier.