Ontspan in uw huis tijdens warme dagen met een screen

De zomers in Nederland kennen tegenwoordig bijzonder hete dagen. Als het buiten warm is, dan is het wel zo prettig dat er in uw huis een aangename temperatuur is. Er zijn verschillende manieren om uw huis te weren van zonlicht. Met een screen zonwering kunt u op stijlvolle wijze uw huis tijdens de lange en warme zomerdagen beschermen. Een screen geeft een moderne uitstraling aan uw huis en voorkomt bovendien verkleuring van uw meubels.

De screens van Kamminga Zonweging 

Als u een screen wilt aanschaffen, dan bieden wij u twee mogelijkheden: een normale screen en een zip-screen. Het verschil tussen deze screens zit in de aansluiting van de geleiders en de screen. Bij een zip-screen zonwering wordt de screen dichtgeritst aan de geleider. Dit heeft als voordeel dat de screens beter bestand zijn tegen windstoten. De screens kunnen op alle ramen, deuren of andere openingen geplaatst worden. 

Welke diensten bieden wij?

De screens van Kamminga Zonweringen zijn in alle mogelijke Ral-kleuren leverbaar. De standaardkleuren worden tegen een lagere prijs aangeboden. Het rolluik wordt middels een Somfy-motor bediend en via de Connexoon-applicatie kunt u de rolluiken zelfs op afstand bedienen. Zo kunt u zelfs vanuit uw werk ervoor zorgen dat u thuiskomt in een afgekoeld huis. Wij komen graag langs om de exacte maten op te meten. Na meting is de levertijd zo’n vier weken, waarna de screens binnen een dag geplaatst kunnen worden.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op het nummer 085-8888149 of door ons een bericht te sturen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 uur en 21:00 uur te bereiken. Als u geïnteresseerd bent in zonwering van Kamminga, dan komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Zodra wij de afmetingen hebben, stellen wij een offerte voor u op.

Contact Ons

Neem gerust contact op via onderstaand formulier.