Traprenovatie laten uitvoeren

Is uw trap beschadigd en nodig toe aan vervanging? U kunt door Kamminga Zonwering een hoogwaardige traprenovatie laten uitvoeren. We kunnen uw bestaande trap opknappen en er weer als nieuw uit laten zien. We beschikken over veel vakkennis en ervaring, waarmee wij u goed van dienst kunnen zijn. Daarbij kunt u genieten van een uitstekende service.

Hoe gaat een traprenovatie in zijn werk?

Wanneer wij aan de slag gaan met het renoveren van uw trap, zullen we nieuwe treden over de bestaande treden heen plaatsen. Wij zijn in de mogelijkheid om ieder soort trap te renoveren, of dit nou een houten trap is, een betontrap of een marmertrap. Daarnaast kunnen wij de nieuwe treden voorzien van diverse kleuren en motieven. Hierbij kunt u denken aan een houtlook, betonlook, een zwarte of witte trap. Ook kunnen wij direct verlichtingsspotjes plaatsen voor u.

Wij streven ernaar om de werkzaamheden binnen één dag af te ronden. Wij maken gebruik van materialen van de meest hoogwaardige kwaliteit, deze kopen wij in bij een betrouwbare leverancier. Op ieder materiaal bieden wij een garantie van ruim 20 jaar. U bent er dus van verzekerd dat uw nieuwe trap nog een lange tijd mee zal gaan.

Contact opnemen met Kamminga Zonwering

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op het nummer 085-8888149 of door ons een bericht te sturen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 uur en 21:00 uur te bereiken. Als u een traprenovatie door Kamminga te laten uitvoeren, dan komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Zodra wij de afmetingen hebben opgemeten en uw wensen hebben vastgesteld, stellen wij een offerte op maat voor u op. Na akkoord op de offerte kunnen wij snel beginnen met de werkzaamheden.

Contact Ons

Neem gerust contact op via onderstaand formulier.