Ontspannen buiten genieten met een knikarm scherm

Tijdens de heerlijke zomerdagen wilt u natuurlijk ook graag van buiten genieten, maar zeker met de zomers van tegenwoordig zitten er zeer warme dagen tussen. Om toch van buiten te kunnen genieten, biedt een zonnescherm de mogelijkheid om het warme zonlicht te weren. Wilt u graag ruimte in uw tuin en garage besparen? Dan biedt een knikarm zonnescherm de ideale oplossing. Een knikarm zonnescherm kan namelijk worden opgevouwen. Dit bespaart u veel ruimte en energie.

De mogelijkheden voor een knikarm scherm van Kamminga Zonwering

Een zonnescherm met een knikarm van Kamminga Zonwering kan op maat voor u worden gemaakt. Er zijn verschillende lengtes en breedtes mogelijk die naar wens aangepast kunnen worden. Zowel het frame van de knikarm als het zonnescherm zelf is in verschillende kleuren leverbaar. U kunt kiezen voor een elektrische knikarm of een handmatige. De elektrische variant heeft natuurlijk als voordeel dat u op afstand het zonnescherm kunt bedienen.

Een modern zonnescherm van Pergola

Wij hebben ook een Pergola overkapping in ons assortiment. Een Pergola overkapping is steviger dan een knikarm zonnescherm, omdat het deels gedragen wordt door een onderstel. Hierdoor is een Pergola overkapping windvast en goed bestand tegen regen. Onze moderne Pergola’s zijn in verschillende kleuren en motieven leverbaar. Wij komen uiteraard bij u langs om alles op te meten en na levering bij u te plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een zonwering of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Bel ons gerust, dan helpen wij u graag verder.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op het nummer 085-8888149 of door ons een bericht te sturen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 uur en 21:00 uur te bereiken. Als u geïnteresseerd bent in zonwering van Kamminga, dan komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Zodra wij de afmetingen hebben, stellen wij een offerte voor u op.

Contact Ons

Neem gerust contact op via onderstaand formulier.